ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Kόστος μεταφοράς και χρόνος παράδοσης προϊόντων εντός Ελλάδας

1.1. Για αγορές κάτω των 100€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων, που παραγγέλλονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος annasceramic.com δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή – χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνσή σας, τον όγκο της παραγγελίας σας και το βάρος της.

 

1. Για την Αττική

α) με βάρος έως 2 κιλά, το κόστος ανέρχεται σε 2,28 Ευρώ

β) από 3-10 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 3,29 Ευρώ

γ) Από 11-20 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 11,04 Ευρώ,

 

2. Για την υπόλοιπη Ελλάδα πλην νησιών

α) με βάρος έως 2 κιλά, το κόστος ανέρχεται σε 4,5 Ευρώ

β) από 3-10 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 8,60 Ευρώ

γ) Από 11-20 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 17,46 Ευρώ,

 

3. Για τα νησιά

α) με βάρος έως 2 κιλά, το κόστος ανέρχεται σε 4,76 Ευρώ

β) από 3-10 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 11,65 Ευρώ

γ) Από 11-20 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 21,60 Ευρώ

 

4. Για δυσπρόσιτη περιοχή η τιμή έως 2 κιλά είναι 5,80 Ευρώ

Δείτε την λίστα των δυσπρόσιτων περιοχών

 

5. Για Ευρώπη έως 4 κιλά η τιμή είναι 17 Ευρώ

 

6. Με αντικαταβολή το κόστος ανέρχεται σε 3,43 Ευρώ

 

*Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

1.2. Δωρεάν κόστος μεταφοράς για αγορές άνω των 100€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων, που παραγγέλλονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος annasceramic.com, δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων αλλά βαρύνει αποκλειστικά και μόνον την Επιτηδευματία, ανεξαρτήτως της διεύθυνσής σας, του όγκου της παραγγελίας σας και του βάρους της.

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με την ACS στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας, εντός 4-7 εργάσιμων ημερών, εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, χωρίς επιπρόσθετη επιβάρυνση κόστους μεταφοράς.

Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας πριν την παράδοση.

Οι αποστολές προϊόντων ασφαλίζονται με βάση την εκάστοτε πολιτική και όρους συναλλαγών της ACS.

1.3. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Επιτηδευματίας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την περίπτωση αντικατάστασης, ή την ακύρωση της παραγγελίας ανάλογα με τη δυνατότητα της Επιτηδευματία.

1.4. H διεύθυνση που δηλώνει ο  χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να είναι πραγματική, έγκυρη και ακριβής. Η Επιτηδευματίας δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για την μη παράδοση ή την καθυστερημένη παράδοση των προϊόντων, σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης παράδοσής τους. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση, ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Επιτηδευματία, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβαρύνεται ο ίδιος με το επιπλέον κόστος μεταφοράς. ή το κόστος ατελέσφορης μεταφοράς.

1.5. H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή του αγοραστή στο έντυπο του μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή της παραγγελίας από τον αγοραστή. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, ή για οποιοδήποτε τυχόν παράπονο σε σχέση με την εκτέλεσή της, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: annasceramicart@gmail.com, ή τηλεφωνικά στο 6970869150

1.6. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του προϊόντος από υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρίας η Επιτηδευματίας δεν υπέχει ευθύνη. Σε περίπτωση περαιτέρω υπαιτιότητας της μεταφορικής εταιρίας, από την οποία προέκυψε ελάττωμα του προϊόντος, διατηρείτε καθ’ όλα τα δικαιώματα που αναφέρονται κατωτέρω για τα ελαττωματικά προϊόντα.